Bli med vår kontorleder til London

EBTs kontorleder Monica Idsøe Rønning har et lidenskapelig forhold til Chelsea. I 18 år har hun hatt sesongkort på Stamford Bridge.

Bli med vår kontorleder til London 1

EBTs kontorleder klar for kamp på Stamford Bridge. (Foto: Anders Minge, Aftenbladet)

På dagtid jobber Monica Idsøe Rønning som kontorleder hos EBT. Om kvelden jobber hun i Stavanger konserthus.

Men utenom jobbene har hun én stor lidenskap; Chelsea. De siste 18 årene har hun hatt sesongkort på den engelske Premier League-klubbens hjemmebane Stamford Bridge. Der følger hun laget sitt i tykt og tynt. Monica er på ingen som helst måte det fotballfolk litt (og berettiget) nedlatende kaller en “medgangssupporter”. Hun har fulgt laget sitt gjennom adskillige gode og dårlige kamper, og en dårlig kamp eller en dårlig sesong påvirker ikke hennes sterke lidenskap for laget.

Aftenbladets fotojournalist Anders Minge fulgte nylig Monica på en tur til London og Stamford Bridge.

LES MAGASINREPORTASJEN HER: Monica har sesongkort i engelsk toppklubb: Så mye betyr to vonde seter i plast(åpen for Aftenbladets abonnenter)

I den gode og skildrende reportasjen følger vi Monica på en londontur, og særlig på Stamford Bridge. Denne gangen er det et lag fra nordlige deler av England som står på motsatt banehalvdel.

I reportasjen får vi blant annet vite hva Monica syns om årets stall, hvem av de unge spillerne hun har tro på – og hvilke forhåpninger hun har for kommende sesong(er).

God lesning!